top of page

van den Noort installatietechniek, uw Evohome installateur van het gooi.

Hoe werkt Evohome systeem?

Elke knop bevat een thermometer om de temperatuur in de ruimte te kunnen meten. De knoppen communiceren met een centraal bedieningspaneel, de EvoTouch, waarmee je per kamer (of zone) een programma kunt instellen. Het paneel communiceert vervolgens weer met een ketelrelais die de cv-ketel aanstuurt.

Wat kost een Evohome systeem?

Aanschafprijs voor het evohome bedieningspaneel is 299 euro. Om de temperatuur per kamer te kunnen regelen, kun je radiatoren voorzien van een slimme radiatorknop (per stuk 96 euro). Voor wandmontage heb je een voedingsmodule (45 euro) nodig. Voor gebruik in de tafelstandaard is dat niet nodig.

Is de Evohome ook een thermostaat?

Het Evohome-systeem is een thermostaat met zoneregeling en bedieningsmogelijkheid via een app. Met het systeem is het mogelijk voor iedere kamer of zone (meerdere kamers) een eigen temperatuur en programma in te stellen, tot maximaal 12 zones.

Hoe kan ik het Evohome Wi-fi bedieningspaneel als centrale thermostaat gebruiken?

Hoe kan ik het evohome Wi-Fi bedieningspaneel als centrale thermostaat gebruiken? Het evohome bedieningspaneel heeft een interne temperatuuropnemer die gebruikt/geselecteerd kan worden om te meten in de ruimte waar deze geplaatst wordt bv de woonkamer.

bottom of page